Rohkema info nägemiseks:

GARELA PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1690; jälgijaid - 56. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GARELA PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

Kalev/Cramo seljatas Kalev/Snabbi ja jõudis poolfinaali

Eesti korvpallimeistrivõistluste veerandfinaalseeria kolmandas mängus alistas Kalev/Cramo esmaspäeval Tallinna Kalev/Snabbi 86:59 ning kindlustas koha poolfinaalis. Kalev/Cramo võitis esimese veerandaja 19:11 ja suurendas avapoolaja lõpuks edu 11-punktiliseks. Kolmandal neljandikul viskas Kalev/Snabb kõigest viis silma ja Kalev/Cramo teenis kindla 86:59 võidu. Võitjate parimad olid Manny Suarez 14 ja Kregor Hermet 12 punktiga. Kalev/Snabbi kasuks tõi Cameron Campbell […] The post Kalev/Cramo seljatas Kalev/Snabbi ja jõudis poolfinaali appeared first on Kalev Cramo.

Loe algallikast bckalev.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Change’i ja BC Kalev/Cramo investeerimisnurk: Kregor Hermet ja Severi Kaukiainen

Hiljuti alustasime koostööd üleeuroopalise investeerimisettevõttega Change, kes on nüüdsest meie ametlik investeerimispartner.  Meie koostöö on märkimisväärne,
bckalev.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.